Terug

Volg Vandaag Inside

PSV wint tegen sc Heerenveen ook vijftiende competitieduel

PSV wint tegen sc Heerenveen ook vijftiende competitieduel

7 dec 2023, 20:43

PSV heeft ook de vijftiende competitiewedstrijd van dit seizoen gewonnen. Het elftal van trainer Peter Bosz zette sc Heerenveen met 2-0 aan de kant.

PSV heeft nu 13 punten voorsprong op eerste achtervolger Feyenoord, dat later op donderdag tegen FC Volendam speelt.

Heerenveen, dat uit de laatste drie competitieduels 9 punten pakte, kreeg via Pelle van Amersfoort en Sven van Beek in de beginfase twee kansen. PSV was beter en noteerde veel meer scoringskansen. Het duurde tot de 33e minuut voordat Guus Til de score, vrijstaand bij de tweede paal, opende.

Een doelpunt van Luuk de Jong werd na een uur spelen afgekeurd om hands. Zijn vervanger Ricardo Pepi had in de 78e minuut wel succes (2-0).

PSV speelt volgende week zondag bij AZ de laatste competitiewedstrijd van dit jaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.