Terug

Volg Vandaag Inside

PSV wint tegen ADO ook derde thuiswedstrijd van het seizoen

PSV wint tegen ADO ook derde thuiswedstrijd van het seizoen

1 nov 2020, 19:45

PSV heeft zich in de eredivisie hersteld van de nederlaag van vorige week bij Vitesse (2-1). De Eindhovenaren, die opnieuw veel spelers misten vanwege het coronavirus, versloegen ADO Den Haag eenvoudig: 4-0. PSV won de eerdere twee thuisduels van dit seizoen ook, tegen FC Emmen (2-1) en Fortuna Sittard (2-0).

Eran Zahavi maakte na ruim een kwartier spelen zijn eerste doelpunt in de eredivisie. De Israëlische aanvaller benutte een strafschop, die scheidsrechter Jochem Kamphuis onterecht leek te geven.

De na rust ingevallen Noni Madueke verdubbelde in de 51e minuut de voorsprong voor PSV. In de slotfase zorgden Ryan Thomas en opnieuw Madueke voor 3-0 en 4-0.

PSV deelt na zeven speelronden de derde plaats in de eredivisie met sc Heerenveen. Beide clubs hebben twee punten minder dan Ajax en Vitesse.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.