Terug

Volg Vandaag Inside

PSV wint ook van Heerenveen

PSV wint ook van Heerenveen

24 nov 2018, 23:45

EINDHOVEN (ANP) - PSV heeft ook in de dertiende wedstrijd van de competitie geen punten afgestaan. In Eindhoven won de koploper en kampioen van sc Heerenveen, 3-0.

De wedstrijd was na 37 minuten al min of meer gespeeld, toen scheidsrechter Pol van Boekel na het bekijken van de televisiebeelden Morten Thorsby van Heerenveen de rode kaart gaf. Op dat moment leidde PSV met 1-0.

Hirving Lozano opende in de elfde minuut de score. Kort na de hervatting maakte Luuk de Jong er met een fraaie omhaal 2-0 van. Daarna was het weer de beurt aan Lozano, 3-0.

PSV houdt vijf punten voorsprong op Ajax, dat eerder op de dag won (3-0) van NAC.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.