Terug

Volg Vandaag Inside

PSV wint in Almelo en spaart krachten met oog op play-offs CL

PSV wint in Almelo en spaart krachten met oog op play-offs CL

14 aug 2021, 20:37

PSV heeft zaterdagavond eenvoudig gewonnen in Almelo. Een zwak Heracles kon het de Eindhovenaren niet moeilijk maken in aanloop naar een belangrijke week. Het werd uiteindelijk 0-2 door doelpunten van Bruma en Madueke.

Vlak voor rust zette Bruma PSV op voorsprong. De Portugees deed dat op aangeven van Davy Pröpper. Na ruim een uur maakte Noni Madueke er 0-2 van.

PSV won dit seizoen al de Johan Cruijff Schaal door Ajax in Amsterdam te verslaan (4-0). In de kwalificatie van de Champions League heeft de club inmiddels de play-offs, tegen Benfica, bereikt.

Mede met het oog op de ontmoeting met de topclub uit Lissabon had trainer Roger Schmidt voor het duel met Heracles veel wijzigingen bij PSV doorgevoerd, in vergelijking tot de wedstrijden van de laatste weken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.