PSV wint dankzij doelpunt Veerman met 3-1 van Heerenveen

20 feb 2022, 18:45

PSV heeft de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen zonder te overtuigen met 3-1 gewonnen. Joey Veerman bepaalde al in de 50e minuut de eindstand door te scoren tegen zijn oude club.

Noni Madueke zette PSV snel op voorsprong, maar vlak voor rust maakte Tibor Halilovic gelijk. Kort na rust schoot Mario Götze raak, waarna Veerman zijn eerste doelpunt in de Eredivisie voor PSV maakte.

Bij PSV viel Érick Gutiérrez vlak voor rust uit, mogelijk met een zware knieblessure. De Mexicaan verliet het veld per brancard.

PSV verkleinde het gat met Ajax, dat zaterdagavond met 1-0 wist te winnen bij Willem II, weer tot 5 punten. De nummer 2 reist komende week af naar Israël voor de return in de Conference League tegen Maccabi Tel Aviv. Donderdag won PSV de heenwedstrijd met 1-0.