Terug

Volg Vandaag Inside

PSV wil stunten met komst van Xavi Simons

PSV wil stunten met komst van Xavi Simons

25 juni 2022, 13:30

PSV hoopt de te stunten met de komst van Xavi Simons, dat meldt het Eindhovens Dagblad. Het 19-jarige toptalent heeft vooralsnog zijn aflopende contract bij Paris Saint-Germain nog steeds niet verlengd en is over zes dagen transfervrij.

Simons wordt in Eindhoven gezien als beoogde opvolger van Mario Götze, die verkocht is aan Eintracht Frankfurt. Het Eindhovens Dagblad benadrukt wel, dat de kans op het binnenhalen van Simons klein is. Het toptalent maakte het afgelopen jaar meer speelminuten en lijkt volgens transferspecialist te gaan bij tekenen bij PSG, maar heeft dat tot op het heden nog niet gedaan.

PSV trok eerder deze week de doelmannen Walter Benítez en Boy Waterman al aan en verdediger Ki-Jana Hoever. De Eindhovense club huurt de 20-jarige Nederlandse verdediger voor een seizoen van Wolverhampton Wanderers, waar hij nog onder contract staat tot de zomer van 2025.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.