Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV wil snel afscheid nemen van John de Jong, Arnesen in beeld als opvolger'

'PSV wil snel afscheid nemen van John de Jong, Arnesen in beeld als opvolger'

16 sep 2022, 16:17

PSV wil op korte termijn afscheid nemen van directeur voetbalzaken John de Jong. Dat bevestigen meerdere betrouwbare bronnen, melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International.

De 45-jarige De Jong wordt onder meer verweten dat hij aan het einde van de afgelopen transferperiode voor de verkoop van Cody Gakpo is gaan liggen. Daarnaast stagneert bij PSV de sportieve voortgang en dat kan ook aan de technisch directeur worden toegeschreven, klinkt door vanuit de club.

Op de slotdag van de transferperiode kreeg de directie van PSV een dringend en dwingend verzoek van de raad van commissarissen om Gakpo te verkopen. Dit ondanks de wensen van trainer Ruud van Nistelrooij om de sterspeler niet te laten gaan. Na het afhaken van Manchester United werden Southampton en Leeds United concreet, maar Gakpo besloot in Eindhoven te blijven.

Het lijkt erop dat de John de Jong snel zal vertrekken bij PSV. Frank Arnesen, die onlangs vertrok bij Feyenoord, is in beeld als zijn opvolger.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.