Terug

Volg Vandaag Inside

PSV wil Max Verstappen huldigen in 'kolkend' Philips Stadion

PSV wil Max Verstappen huldigen in 'kolkend' Philips Stadion

14 dec 2021, 20:09

PSV heeft laten weten Max Verstappen graag te willen huldigen voor zijn wereldtitel in de Formule 1. Het is al langer bekend dat de Red Bull-coureur fan is van de club uit Eindhoven en daarom lijkt het een logische keuze. Echter zijn ook andere partijen bezig om een huldiging te organiseren en is het nog maar de vraag of Verstappen daar zelf trek in heeft.

'Max op de middenstip, in een kolkend Philips Stadion. PSV ziet het wel zitten', zegt een woordvoerder tegenover Omroep Brabant. Echter lijkt een huldiging in 2021 niet meer mogelijk, kijkend naar de nieuwe coronamaatregelen en de wens van PSV om de huldiging voor een vol stadion te doen. In ieder geval zijn er tot 14 januari 2022 geen toeschouwers welkom in voetbalstadions. 'Max in zijn eentje in dat stadion, dat is geen huldiging. Je wil dat er mensen bij zijn. Linksom of rechtsom, er moet iets moois komen. Maar wel met publiek. We moeten op onze beurt wachten', aldus de woordvoerder geduldig.

Naast de Eindhovense voetbalclub zijn er meer organisaties 'in de race' voor een eventuele huldiging van Verstappen. Zo is er in Limburg een onderlinge strijd tussen de plaatsen Maastricht en Montfort. Óf de nieuwbakken wereldkampioen überhaupt tijd heeft voor een festijn zal nog moeten blijken. In maart 2022 begint het nieuwe F1-seizoen alweer en de maanden ervoor is de coureur veelal bezig met testen voor de nieuwe Red Bull-bolide.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.