Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV wil linksback Van Aanholt naar Eindhoven halen'

'PSV wil linksback Van Aanholt naar Eindhoven halen'

26 jan 2020, 20:52

PSV wil de selectie versterken met Patrick van Aanholt. De 29-jarige linkerverdediger speelt nu nog bij Crystal Palace, waar hij nog een contract heeft tot de zomer van 2021.

PSV is al heel lang op zoek naar een linksback. Eerder deze transferperiode lukte het de Eindhovense club niet Ricardo Rodriguez (AC Milan) en Thomas Ouwejan (AZ) te strikken. De linksbackpositie is de meest problematische positie bij PSV. Nieuwkomers Olivier Boscagli en Toni Lato voldeden niet. Middenvelder Michal Sadilek speelde lange tijd noodgedwongen op die plek, maar kwam ook tekort. Trainer Ernest Faber laat Nick Viergever tegenwoordig als linkerverdediger spelen. Hij voetbalt normaal gesproken in het hart van de defensie.

Van Aanholt, international van Oranje, speelt sinds begin 2017 voor Crystal Palace. Daarvoor kwam hij onder meer uit voor Sunderland en Vitesse. Hij speelde in de jeugd al enkele jaren bij PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.