Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV wil Karsdorp terug naar Nederland halen'

'PSV wil Karsdorp terug naar Nederland halen'

4 juli 2019, 17:30

Een rentree in de Eredivisie lonkt voor Rick Karsdorp. Volgens Corriere dello Sport is PSV geïnteresseerd in de vleugelverdediger van AS Roma.

Volgens het Italiaanse medium heeft PSV hem een interessant voorstel gedaan en zou Karsdorp wel oren hebben naar een rentree in de Eredivisie.

PSV is hard op zoek naar defensieve versterking. De Eindhovense club nam al definitief afscheid van Angelino (Manchester City), Daniel Schwaab (transfervrij), Aziz Behich (Basaksehir) en Kenneth Paal (PEC Zwolle). Armando Obispo is verhuurd aan Vitesse.

Of PSV Karsdorp wil gaan kopen is nog maar de vraag. AS Roma kocht de vleugelverdediger in 2017 voor zestien miljoen euro van Feyenoord. De kans dat PSV een vergelijkbaar bedrag wil neerleggen voor Karsdorp is klein. Een verhuur lijkt daarom de meest logische optie.

Karsdorp heeft nog een contract tot medio 2022 in Rome.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.