Terug

Volg Vandaag Inside

PSV walst over FC Midtjylland heen in voorronde Champions League

PSV walst over FC Midtjylland heen in voorronde Champions League

3 aug 2021, 21:55

PSV heeft de eerste wedstrijd tegen FC Midtjylland in de derde voorronde van de Champions League met ruime cijfers gewonnen. De ploeg van trainer Roger Schmidt zegevierde in Eindhoven met 3-0.

PSV sloeg in het sfeervolle Philips Stadion, dat met ruim 23.000 bezoekers was gevuld, tussen de 19e en 32e minuut toe. Achtereenvolgens kwamen Noni Madueke, Mario Götze en Cody Gakpo tot scoren. Na de rust liet de dominante thuisclub nog legio kansen op de vierde treffer liggen.

FC Midtjylland miste in Eindhoven door een coronagolf in de selectie liefst vijf spelers. Verdediger Juninho kreeg op de dag van de wedstrijd van de UEFA te horen dat hij nog een schorsing moet uitzitten, die hij eerder in Brazilië had opgelopen.

De return is volgende week dinsdag in Herning. De winnaar van het tweeluik speelt in de play-offs van de Champions League tegen Spartak Moskou of Benfica.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.