Terug

Volg Vandaag Inside

PSV vreest Lammers lang kwijt te zijn

PSV vreest Lammers lang kwijt te zijn

29 juli 2019, 21:12

Sam Lammers lijkt voorlopig niet te kunnen voetballen. Dat valt op te maken uit de woorden van Mark van Bommel, maandag in aanloop naar de uitwedstrijd tegen FC Basel in de tweede kwalificatieronde van de Champions League. PSV verdedigt in Zwitserland een voorsprong van 3-2.

"De blessure van Lammers ziet er niet goed uit. Meer kan en mag ik er niet over zeggen", aldus Van Bommel, daarbij doelend op de sinds vorig jaar ingevoerde privacywet waardoor clubs officieel niets meer mogen melden over blessures van spelers.

Lammers viel zaterdag in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax (2-0 voor Ajax) in de slotfase uit na een botsing met ploeggenoot Donyell Malen. Lammers greep toen naar zijn knie. Van Bommel zei toen al dat het wat langer zou gaan duren dan een paar dagen, maar afgaande op zijn woorden van maandag lijkt dat langer te zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.