Terug

Volg Vandaag Inside

PSV vliegt via andere route terug uit Qatar

PSV vliegt via andere route terug uit Qatar

10 jan 2020, 19:11

PSV vliegt zondag met een chartervlucht en via een andere route dan aanvankelijk de bedoeling was terug van het trainingskamp uit Doha. Wegens de politieke spanningen in het Midden-Oosten heeft de directie besloten de lijnvlucht vanuit Qatar te mijden.

"Wij hebben geprobeerd om met Qatar Airways een oplossing te vinden, maar dat bleek niet mogelijk", zegt algemeen directeur Toon Gerbrands. "Daarop hebben we besloten om voor een alternatief te kiezen. Het is in de voorbije dagen onrustiger geworden in deze regio. Vanzelfsprekend nemen we in dit soort situaties geen enkel risico."

PSV zegt het advies op te volgen van enkele internationale luchtvaartautoriteiten en vele internationale vliegtuigmaatschappijen om bepaalde delen van het luchtruim in het Midden-Oosten te mijden.

Johan vernietigend over trainingskamp in Qatar: 'Ze moeten zich doodschamen'

Johan vernietigend over plannen van Ajax: ‘Ze moeten zich doodschamen’
1:58
Johan vernietigend over plannen van Ajax: ‘Ze moeten zich doodschamen’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.