Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV, Vitesse, Utrecht en Heracles willen Ouwejan, AZ laat hem niet gaan'

'PSV, Vitesse, Utrecht en Heracles willen Ouwejan, AZ laat hem niet gaan'

25 jan 2020, 20:03

Een gefrustreerde Thomas Ouwejan begint vandaag tegen Heerenveen weer eens in de basis, omdat zijn concurrent Owen Wijndal is geschorst. De linksback was onder John van den Brom vorig seizoen een sterkhouder in het elftal.

Volgens verschillende bronnen, waaronder FOX Sports heeft Ouwejan aan interesse van binnenlandse clubs niets te klagen, maar laat AZ hem niet vertrekken. Onder andere PSV, Vitesse, Utrecht en Heracles zouden geinteresseerd zijn. AZ wil de linksback alleen verhuren aan een buitenlandse club.

In De Telegraaf sprak Ouwejan als zijn frustraties uit. "Dit scenario had ik in de zomer niet zien aankomen. Zeker niet omdat ik vorig seizoen volgens de statistieken van Opta nog de beste speler van AZ was”, aldus Ouwejan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.