Terug

Volg Vandaag Inside

PSV vindt in reservekeeper RB Leipzig eerste zomeraanwinst

PSV vindt in reservekeeper RB Leipzig eerste zomeraanwinst

24 aug 2020, 17:07

PSV heeft in de 26-jarige Yvon Mvogo een eerste zomerse versterking gevonden. De reservekeeper van RB Leipzig moet in Eindhoven de eerste doelman gaan worden. Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad meldt dat de keeper voor een jaar wordt gehuurd.

Opvallend, aangezien PSV met Jeroen Zoet, Lars Unnerstall en Hidde Jurjus al drie keepers in huis heeft. Het is echter bekend dat Roger Schmidt graag een keeper wil die meevoetbalt, en de huidige keepers zijn daar ongeschikt voor bevonden. Wat voor gevolgen het heeft voor Zoet en Unnerstall is nog niet bekend. Hidde Jurjus liet al weten te willen vertrekken, dat zal voor Zoet in elk geval niet anders zijn als de keuze op Mvogo valt.

Mvogo speelde tussen 2012 en 2017 bij BSC Young Boys, waarna hij naar Leipzig werd gehaald. Daar kon hij echter niet uitgroeien tot de eerste doelman. In totaal kwam hij tot negentien optredens bij de club, van wie PSV hem voor komend seizoen gaat huren. Dat betekent vermoedelijk wel dat zijn in 2021 aflopende contract automatisch met een jaar verlengd gaat worden bij de Duitsers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.