Terug

Volg Vandaag Inside

PSV: vertrek Bergwijn naar Ajax onbespreekbaar

PSV: vertrek Bergwijn naar Ajax onbespreekbaar

14 mei 2019, 12:34

PSV verkoopt Steven Bergwijn aan het einde van het seizoen niet aan Ajax. "Dat is onbespreekbaar", zegt een woordvoerder van de club uit Eindhoven.

Volgens hem heeft Ajax zich ook nog niet voor de 21-jarige aanvaller gemeld. Ook de zaakwaarnemer van Bergwijn heeft PSV niets over belangstelling van Ajax laten weten.

Bergwijn genoot zijn opleiding bij Ajax en was dit seizoen vooral in de eerste helft van het seizoen uitstekend op dreef. Hij wekte belangstelling van meerdere buitenlandse clubs en wil graag snel duidelijkheid over zijn toekomst. De aanvaller staat open voor een nieuw avontuur maar zijn contract in Eindhoven loopt pas in de zomer van 2022 af.

Volgens de zaakwaarnemer van Bergwijn is Ajax serieus geïnteresseerd in de vijfvoudig international. PSV wil de hoofdprijs voor de talentvolle aanvaller. De formatie uit Eindhoven denkt dat de Amsterdammer meer kan opleveren dan Memphis Depay, die vier jaar geleden voor zo'n 35 miljoen euro naar Manchester United vertrok.

'Ik denk dat Bergwijn een hele spectaculaire aanvaller wordt'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.