Terug

Volg Vandaag Inside

PSV verspeelt ook bij Heerenveen twee punten

PSV verspeelt ook bij Heerenveen twee punten

16 feb 2019, 22:44

HEERENVEEN (ANP) - PSV heeft voor de derde keer na de winterstop punten verspeeld in de eredivisie. Na FC Emmen (2-2) en FC Utrecht (2-2) hield ook sc Heerenveen de koploper op een gelijkspel. Opnieuw was 2-2 de uitslag. Ajax kan de achterstand op PSV zondag bij winst op NAC Breda verkleinen tot vier punten.

Heerenveen kwam via Mitchell van Bergen al na drie minuten op voorsprong. Michel Vlap verdubbelde in de 25e minuut de voorsprong voor de thuisploeg. Voor de middenvelder betekende het zijn elfde treffer dit seizoen.

PSV-trainer Mark van Bommel liet de Mexicaanse aanvaller Hirving Lozano na rust in de kleedkamer achter. Jongeling Cody Gakpo verving hem. Gastón Pereiro scoorde in de 59e minuut uit een vrije trap tegen. Net als tegen Utrecht viel in de slotfase de gelijkmaker, nu zelfs in blessuretijd. Invaller Donyell Malen scoorde in de 95e minuut.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.