Terug

Volg Vandaag Inside

PSV verslaat RKC en komt in punten op gelijke hoogte met Ajax

PSV verslaat RKC en komt in punten op gelijke hoogte met Ajax

19 dec 2020, 22:57

PSV heeft zaterdag in de Eredivisie de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk met 4-1 gewonnen. De Eindhovenaren kwamen daarmee in punten op gelijke hoogte met koploper Ajax, dat zondag tegen ADO Den Haag speelt.

Cody Gakpo zette PSV in de 11e minuut, na een fout van Ahmed Touba, op voorsprong. Nog binnen het kwartier zorgde Mohamed Ihattaren met een schot van afstand voor de 2-0. In de tweede helft benutte Denzel Dumfries een strafschop en in blessuretijd scoorde ook Noni Madueke nog. Bij RKC, dat in de 87e minuut via Finn Stokkers tegenscoorde, viel Ola John al in de 3e minuut uit met een blessure.

Voor PSV was het de eerste overwinning in een uitwedstrijd in de competitie sinds halverwege oktober. Het elftal van trainer Roger Schmidt sluit het jaar dinsdag af met een thuisduel met VVV-Venlo. Direct na de korte winterstop, op 10 januari, is de topper tussen Ajax en PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.