Terug

Volg Vandaag Inside

PSV verslaat Omonia Nicosia en is groepswinnaar

PSV verslaat Omonia Nicosia en is groepswinnaar

10 dec 2020, 21:54

PSV heeft de groepsfase van de Europa League afgesloten met een thuiszege op Omonia Nicosia (4-0). Doneyll Malen, Denzel Dumfries en Joël Piroe (2) tekenden voor de treffers voor de club uit Eindhoven. Jordi Gómez miste in de 70e minuut nog een strafschop voor de bezoekers.

PSV kreeg na de eenvoudige zege op de huidige nummer 6 van Cyprus goed nieuws uit Griekenland, waar PAOK gelijkspeelde tegen Granada (0-0). Daardoor overwinteren niet de Spanjaarden maar PSV als groepswinnaar in de Europa League.

De huidige nummer 3 van de eredivisie ontloopt nu tijdens de loting voor de zestiende finales de andere poulewinnaars van de Europa League. PSV stuit ook niet direct op de beste nummers 3 van de groepsfase van de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.