Terug

Volg Vandaag Inside

PSV verslaat Maccabi Tel Aviv met 1-0

PSV verslaat Maccabi Tel Aviv met 1-0

17 feb 2022, 20:38

PSV heeft het thuisduel met Maccabi Tel Aviv in de tussenronde van de Conference League met 1-0 gewonnen. Cody Gakpo maakte in de 11e minuut het enige doelpunt.

PSV speelde tegen de huidige nummer 3 van Israël lang niet zo goed als zaterdag in het gewonnen uitduel met Vitesse (0-5). Als excuus voor het matige optreden mocht trainer Roger Schmidt een waslijst aan afwezigen opvoeren.

Olivier Boscagli, Ibrahim Sangaré en Carlos Vinícius moesten een schorsing uitzitten. Armando Obispo, André Ramalho, Ryan Thomas en Maxi Romero zijn geblesseerd.

Beide ploegen ontmoeten elkaar volgende week in Israël voor de return. De winnaar over twee duels plaatst zich voor de achtste finales van de Conference League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.