Terug

Volg Vandaag Inside

PSV verslaat Heracles en lijkt klaar voor Borussia Dortmund

PSV verslaat Heracles en lijkt klaar voor Borussia Dortmund

16 feb 2024, 21:59

PSV is nog steviger aan kop van de Eredivisie gekomen. De lijstaanvoerder won ook de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo (2-0).

PSV hoefde zich niet extra in te spannen in aanloop naar het thuisduel van dinsdag met Borussia Dortmund in de achtste finales van de Champions League. De thuisploeg speelde vanaf de 13e minuut met een speler meer. Aanvaller Bryan Limbombe kreeg een rode kaart voor een overtreding op Luuk de Jong.

De Jong opende in de 18e minuut ook de score. Olivier Boscagli tekende in de 56e minuut voor 2-0. Trainer Peter Bosz hield na die tweede treffer rekening met de topper tegen de huidige nummer 4 van de Bundesliga. Hij maakte van de gelegenheid gebruik De Jong, Joey Veerman, Sergiño Dest, Malik Tillman en Hirving Lozano extra rust te gunnen.

PSV heeft nu een voorsprong van 13 punten op Feyenoord, de nummer 2 van de ranglijst die zondag tegen RKC Waalwijk speelt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.