Terug

Volg Vandaag Inside

 PSV verslaat FC Groningen ondanks drie afgekeurde doelpunten

PSV verslaat FC Groningen ondanks drie afgekeurde doelpunten

24 apr 2021, 20:44

PSV heeft met moeite gewonnen van FC Groningen. De formatie van trainer Roger Schmidt deed dat in eigen stadion na vooral een aardige tweede helft met 1-0. In de strijd om plaats twee in de Eredivisie staat PSV nu weer 3 punten boven AZ. Consequentie van de Eindhovense zege is ook dat Ajax zondag in het duel met AZ nog geen kampioen kan worden.

Eran Zahavi zette PSV na ongeveer een uur op voorsprong. Hij mocht een strafschop nemen, nadat de VAR hands van Wessel Dammers had geconstateerd. Even daarvoor was een treffer van de Israëliër afgekeurd, ook op advies van de VAR. Ook een doelpunt van Cody Gakpo, kort na de openingstreffer, werd door de videoarbiter teruggefloten.

Er waren in het Eindhovense stadion 4000 bezoekers.

Voor het duel was er een minuut stilte, ter nagedachtenis van PSV's eerder in de week overleden clubicoon Willy van der Kuijlen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.