Terug

Volg Vandaag Inside

PSV verhuurt Sadílek aan Slovan Liberec

PSV verhuurt Sadílek aan Slovan Liberec

5 okt 2020, 18:20

PSV'er Michal Sadílek vertrekt naar Slovan Liberec. De middenvelder wordt voor de rest van het seizoen verhuurd aan club in Tsjechië, het thuisland van Sadílek.

De 21-jarige Sadílek kwam bij PSV niet voor in de plannen van trainer Roger Schmidt en krijgt nu de kans om zich in zijn thuisland te laten zien. Slovan Liberec is dit seizoen, net als PSV, actief in de Europa League.

Naast Sadílek werden deze zomer ook Bruma (Olympiakos), Rigo (ADO Den Haag) en Doan (Arminia Bielefeld) door PSV verhuurd. Naar alle waarschijnlijkheid wordt verdediger Timo Baumgartl ook nog verhuurd aan het Engelse Fulham.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.