Terug

Volg Vandaag Inside

PSV verhuurt Japanner Doan aan Bundesliga-club

PSV verhuurt Japanner Doan aan Bundesliga-club

5 sep 2020, 12:14

PSV verhuurt voetballer Ritsu Doan voor één seizoen aan de Duitse Bundesliga-club Arminia Bielefeld, zo heeft de eredivisieclub bekendgemaakt.

De 18-voudig Japans international kreeg de afgelopen dagen van PSV de ruimte om een huurtransfer naar de Duitse promovendus af te ronden. Doan ontbrak daarom eerder tijdens het vriendschappelijke duel van PSV met Viktoria Köln.

PSV nam Doan een seizoen geleden over van FC Groningen. De Japanner speelde zich aanvankelijk vrij snel in het basisteam. Na de winterstop slonk het aantal speelminuten voor de 22-jarige Japanner en ook in de voorbereiding op het nieuwe seizoen kwam hij niet in alle wedstrijden in actie. Doan staat nog tot 2024 onder contract bij PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.