Terug

Volg Vandaag Inside

Vanavond live bij Veronica: FC Basel - PSV

Vanavond live bij Veronica: FC Basel - PSV

30 juli 2019, 21:05

PSV wil zich dinsdag ten koste van FC Basel plaatsen voor de derde ronde van het kwalificatietoernooi van de Champions League. De Eindhovenaren verdedigen in Zwitserland een voorsprong van 3-2 uit de eerste wedstrijd. Die zege was vorige week verdiend, maar kwam moeizaam tot stand. Sam Lammers maakte als invaller in de 89e minuut gelijk en Donyell Malen zorgde diep in blessuretijd voor de overwinning.

Lammers mist de return in Zwitserland. De aanvaller viel zaterdag in de slotfase van de wedstrijd tegen Ajax in de strijd om de Johan Cruijff Schaal (2-0 voor Ajax) uit met een knieblessure. Van Bommel was na afloop in de ArenA kritisch op zijn ploeg en zei dat zijn spelers snel kerels moeten worden.

Gastón Pereiro maakt voor het eerst dit seizoen weer deel uit van de selectie van PSV. De Uruguayaan sloot vanwege zijn deelname aan de Copa América later aan.

Bij winst speelt PSV in de volgende ronde tegen LASK Linz uit Oostenrijk. Mocht PSV het niet redden tegen Basel, mag de Brabantse club het proberen in de derde kwalificatieronde van de Europa League.

FC Basel - PSV is vanavond vanaf 19.30 uur live te zien bij Veronica. In de studio: Hélène Hendriks, René van der Gijp en Wim Kieft.

Samenvatting PSV - FC Basel

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.