Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV verbood Bergwijn naar Londen te gaan, aanvaller zonder toestemming in Engeland'

'PSV verbood Bergwijn naar Londen te gaan, aanvaller zonder toestemming in Engeland'

26 jan 2020, 20:15

Steven Bergwijn is zonder toestemming van PSV naar Londen gereisd, schrijft journalist Rik Elfrink van het ED. De aanvaller wilde vandaag niet in actie komen in het duel tegen FC Twente (1-1), omdat hij naar Tottenham Hotspur wil. PSV verbood de aanvaller zelfs naar Engeland te reizen.

PSV heeft geen toestemming gegeven voor een medische keuring, omdat er nog geen akkoord bereikt is met Tottenham. De Spurs willen rond de 30 miljoen euro betalen, maar de Eindhovenaren willen een hoger bedrag ontvangen.

Elfrink schrijft dat er binnen PSV 'verbijstering' is over het standpunt van Bergwijn, zeker nu de club in nood is.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.