Terug

Volg Vandaag Inside

PSV uitgeschakeld in Europa

PSV uitgeschakeld in Europa

28 nov 2019, 23:55

PSV is na de winterstop niet meer actief in de Europa League. De Eindhovenaren verloren donderdag met 4-0 bij Sporting Portugal. Doordat LASK Linz in de andere groepswedstrijd te sterk was voor Rosenborg BK (1-2), kan PSV niet meer bij de eerste twee in de poule eindigen.

Sporting leidde na een kwartier spelen al met 2-0 door doelpunten van Luiz Phellype en Bruno Fernandes. Kort voor rust zorgde Jérémy Mathieu uit een hoekschop voor de 3-0. De pijn werd voor PSV nog groter toen Fernandes in de 64e minuut een strafschop benutte.

De uitschakeling in de Europa League is de volgende klap voor PSV. Het elftal van trainer Mark van Bommel zag de achterstand in de competitie op Ajax de voorbije weken oplopen tot elf punten. Het nationale bekertoernooi is daardoor nu al een hoofddoel geworden voor PSV, dat zondag in de eredivisie bij FC Emmen op bezoek gaat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.