Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV twijfelt nog over vervanger geblesseerde Madueke'

'PSV twijfelt nog over vervanger geblesseerde Madueke'

1 aug 2022, 22:16

PSV denkt er aan om een vervanger aan te trekken voor de geblesseerde Madueke, zo meldt Voetbal International. De Brit is naar alle waarschijnlijkheid tot na het WK onbeschikbaar voor de Eindhovenaren.

De blessure van Madueke was een flinke klap voor trainer Ruud van Nistelrooij. De kersverse trainer van PSV had graag een voorhoede met Cody Gakpo, Luuk de Jong en de twintigjarige Madueke gezien. Maar nog voordat de voorronde van de Champions League van start is gegaan mist de oud-spits al één aanvaller.

PSV weet op dit moment nog niet of het een vervanger gaat halen, of dat ze de jonge talenten de kans geven. Tijdens het duel om de Johan Cruijff Schaal (3-5) startte de Belg Johan Bakayoko, die later werd vervangen door Ismael Saibari. Beide aanvallers zijn ook mee naar Monaco voor het duel in de voorronde van de Champions League. Het Braziliaanse talent Sávio lijkt ook een goede optie voor de rechterflank.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.