Terug

Volg Vandaag Inside

PSV treft Celtic of FC Midtjylland bij winst op Galatasaray

PSV treft Celtic of FC Midtjylland bij winst op Galatasaray

19 juli 2021, 12:40

Celtic of FC Midtjylland wordt de mogelijke tegenstander van PSV in de derde voorronde van de Champions League. Dat heeft een loting op het hoofdkantoor van de Europese voetbalbond UEFA in Nyon uitgewezen.

Als PSV zich voor de derde voorronde plaatst, dan speelt het op 3 of 4 augustus eerst thuis. De return staat voor 10 augustus gepland. Het Deense FC Midtjylland eindigde afgelopen seizoen als tweede in de Deense competitie en verloor twee keer van Ajax in de groepsfase van de Champions League. Celtic werd tweede in de Schotse competitie, met 20 punten minder dan kampioen Rangers FC.

PSV moet eerst nog de tweede voorronde overleven. De club uit Eindhoven neemt het woensdag voor eigen publiek op tegen Galatasaray. De return is volgende week in Turkije.

Vitesse en Feyenoord worden vanaf 14.00 uur gekoppeld aan een tegenstander voor de derde voorronde van de Conference League. Vitesse is al zeker van een startbewijs voor de derde voorronde. Feyenoord moet eerst nog afrekenen met FC Drita uit Kosovo.

Ajax (groepsfase Champions League) en AZ (play-offs Europa League) beginnen later aan hun Europese campagne.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.