Terug

Volg Vandaag Inside

PSV-trainer Schmidt kiest voor Ihattaren in plaats van Thomas

PSV-trainer Schmidt kiest voor Ihattaren in plaats van Thomas

6 feb 2021, 16:30

Mohamed Ihattaren keert zaterdag terug in het basiselftal van PSV. De 18-jarige middenvelder krijgt de voorkeur boven de defensiever ingestelde Ryan Thomas, die zondag in de met 3-1 verloren uitwedstrijd tegen Feyenoord nog een basisplaats had.

Naast Thomas bestond het middenveld toen uit Pablo Rosario, Ibrahim Sangaré en Mauro Júnior. Ihattaren moet tegen FC Twente voor meer creativiteit zorgen.

PSV moet het tegen Twente nog altijd doen zonder de al langer uitgeschakelde Mario Götze en Cody Gakpo. De voorhoede wordt tegen Twente opnieuw gevormd door Eran Zahavi en topscorer Donyell Malen. Twente en PSV speelden eerder dit seizoen in Enschede gelijk (1-1).

PSV verkleint bij winst de achterstand op Ajax tot 4 punten. De koploper komt dit weekeinde niet in actie. Het duel van zondag tegen FC Utrecht is geschrapt vanwege de sneeuw die op komst is.

Opstelling PSV: Mvogo; Dumfries, Teze, Boscagli en Max; Ihattaren, Rosario, Sangaré en Mauro Júnior; Zahavi en Malen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.