Terug

Volg Vandaag Inside

PSV-trainer Schmidt blij met terugkeer Götze

PSV-trainer Schmidt blij met terugkeer Götze

17 feb 2021, 23:24

PSV-trainer Roger Schmidt is blij dat hij voor de wedstrijd in de Europa League bij het Griekse Olympiakos donderdag weer kan beschikken over Mario Götze. De Duitse spelverdeler is hersteld van een blessure. "Hij is een complete voetballer, goed aan de bal en in het druk zetten, hij werkt hard en maakt zijn meters", zei hij over zijn landgenoot.

Of Götze aan de aftrap staat liet de coach in het midden. "Het zou kunnen, maar onthoud dat hij net terug is van een blessure en nog geen wedstrijdritme heeft."

Schmidt mist ook spelers, onder wie Cody Gakpo en Mohamed Ihattaren. "Hij moest last-minute afhaken omdat hij ziek was en had ook nog een spierblessure", zei Schmidt over Ihattaren. Over Gakpo: "Hij had nog pijn bij bepaalde bewegingen. We nemen geen risico met hem."

Voor PSV is het de eerste keer sinds het seizoen 2014-2015 dat het de knock-outfase van een Europees toernooi bereikt. Schmidt: "We treffen een ervaren tegenstander die zich kan aanpassen aan het wedstrijdbeeld. Ze hebben ervaring, voetballend vermogen en fysieke kracht. Ze kunnen hoog druk zetten, maar ook inzakken. Maar wij hebben een jong team, dat kan in ons voordeel werken."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.