Terug

Volg Vandaag Inside

PSV-trainer Faber geeft Hendrix basisplaats tegen NAC Breda

PSV-trainer Faber geeft Hendrix basisplaats tegen NAC Breda

23 jan 2020, 20:48

Jorrit Hendrix heeft donderdag in de bekerwedstrijd tegen NAC Breda een basisplaats bij PSV. De middenvelder was zondag in het competitieduel met VVV-Venlo (1-1) nog wisselspeler.

Cody Gakpo verdwijnt door de basisplaats van Hendrix naar de reservebank. Armindo Bruma neemt zijn plek links in de voorhoede over. De Portugees voetbalde tegen VVV nog als rechtsbuiten. Nu wordt die positie ingenomen door Mohamed Ihattaren, die tegen VVV nog op het middenveld speelde.

Nick Viergever keert terug van een schorsing en start als linkerverdediger. Dat gaat ten koste van de Fransman Olivier Boscagli.

PSV plaatst zich bij winst op NAC Breda voor de kwartfinales. AZ is in februari in Alkmaar dan de volgende tegenstander.

Opstelling PSV: Unnerstall; Dumfries, Schwaab, Baumgartl en Viergever; Rosario, Thomas en Hendrix; Ihattaren, Bergwijn en Bruma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.