Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV-target Rodríguez kiest voor Fenerbahçe'

'PSV-target Rodríguez kiest voor Fenerbahçe'

15 jan 2020, 23:00

PSV lijkt in de zoektocht naar een nieuwe linksback weer achter het net te vissen. De club uit Eindhoven werkte de laatste weken aan de komst van Ricardo Rodríguez. De speler van AC Milan heeft volgens Nicoló Schira, een Italiaanse transferjournalist, echter voor Fenerbahçe gekozen.

PSV is al langer op zoek naar een linksback vanwege het matige presteren van Olivier Boscagli en Michal Sadílek, die normaal gesproken als middenvelder speelt. De Eindhovenaren huurde afgelopen zomer ook linksback Toni Lato, maar hij is alweer vertrokken en vervolgt zijn loopbaan bij Osasuna.

Rodríguez gaat naar verluidt een jaarsalaris van zo'n vier miljoen euro opstrijken bij Fenerbahçe en zal na een huurperiode in de zomer voor zes miljoen euro definitief worden overgenomen.

VIDEO - Johan ziet de centrale duo's van Feyenoord en PSV spelen: 'Gehandicaptenvoetbal'

Johan ziet de centrale duo's van Feyenoord en PSV spelen: 'Gehandicaptenvoetbal'
1:16
Johan ziet de centrale duo's van Feyenoord en PSV spelen: 'Gehandicaptenvoetbal'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.