Terug

Volg Vandaag Inside

‘PSV-talent Babadi gaat om de tafel met Ajax’

‘PSV-talent Babadi gaat om de tafel met Ajax’

16 jan 2024, 22:10

Er is heel veel interesse voor Isaac Babadi, die bij PSV een aflopende verbintenis heeft. Volgens Voetbal International staat de achttienjarige aanvallende middenvelder in de belangstelling van Ajax en clubs uit Engeland, Duitsland, Italië en Frankrijk.

Er staat inmiddels een gesprek gepland tussen Ajax en het kamp van Babadi, weet Marco Timmer, PSV-watcher van VI. “Er komt snel een gesprek met PSV, maar de entourage van Babadi gaat eerst om tafel met andere geïnteresseerde clubs, waaronder Ajax. Het gaat erom welk perspectief de aanvallende middenvelder heeft.” Maar, schrijft Timmer: “De entourage benadrukt dat er sowieso ook nog met PSV gesproken gaat worden en dat het verlengen van zijn aflopende verbintenis zeker tot de mogelijkheden behoort.”

Babadi brak aan het begin van dit seizoen onder de Peter Bosz door. Hij was basisspeler in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord, de eerste twee competitiewedstrijden tegen FC Utrecht en Vitesse en ook in de Champions League-ontmoeting met Sturm Graz. Tegenwoordig moet hij het doen met korte invalbeurten en wedstrijden bij Jong PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.