Terug

Volg Vandaag Inside

PSV-supporters richten zich tot Ihattaren: 'Is de roem je nu al naar het hoofd gestegen?’

PSV-supporters richten zich tot Ihattaren: 'Is de roem je nu al naar het hoofd gestegen?’

22 mrt 2021, 14:24

Supportersgroepering Lighttown Madness heeft zich maandag in een statement gericht tot Mohamed Ihattaren. De supporters van PSV vinden dat de talentvolle middenvelder voor een belangrijke keuze staat.

'Een glansrijke carrière leek voor jou in het verschiet te liggen. Leek, dat woord moeten we hier benadrukken. Want de laatste tijd gaat het niet meer over je doelpunten, een mogelijk debuut in Oranje of interesse van buitenlandse topclubs. Nachtelijke sessies op Clubhouse, aanvaringen met Schmidt, overgewicht en rare fratsen op social media. Wat het doel hierachter is, is ons niet helemaal helder. Ben je bewust een transfer aan het forceren? Is de roem nu al naar je hoofd gestegen?’, vragen de supporters zich af.

De fanatieke supportersgroepering wil dat de 19-jarige middenvelder een keuze maakt. ‘Je bevindt je nu op een tweesprong. De mooiste route zou volgens ons zijn dat je weer normaal gaat doen. Fit worden, je wedstrijdminuten pakken en jezelf verder ontwikkelen. Dan kun je uiteindelijk die mooie transfer verdienen naar een Europese topclub en de club door de voordeur verlaten.’

'Jouw achternaam betekent 'de oplettende' in het Nederlands’, vervolgen de supporters. ‘Dus de andere route hoeven we je vast niet uit te leggen. It's up to you!’

Ihattaren heeft na dit seizoen nog een contract voor één jaar bij PSV. De gesprekken over verlenging waren eind vorig jaar ingezet.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.