Terug

Volg Vandaag Inside

PSV-supporters over verplaatsing Eredivisie: 'KNVB bepaalt kampioensstrijd'

PSV-supporters over verplaatsing Eredivisie: 'KNVB bepaalt kampioensstrijd'

21 apr 2019, 20:30

De supporters van PSV hebben middels een spandoek tijdens het duel met ADO Den Haag hun afkeur laten blijken over de verplaatsing van speelronde 33: 'Wedstrijd verzetten in Nederlands belang, zonder te denken aan de 12e man!'

De KNVB besloot afgelopen week om speelronde 33 te verplaatsen van zondag 28 april naar woensdag 15 mei, zodat Ajax meer tijd heeft om zich voor te bereiden op de halve finale van de Champions League. De supporters van PSV zijn het daar duidelijk niet mee eens.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.