Terug

Volg Vandaag Inside

PSV-supporter laat twintig wedstrijden voor het eind van de competitie kampioenstattoo zetten

PSV-supporter laat twintig wedstrijden voor het eind van de competitie kampioenstattoo zetten

4 dec 2023, 13:45

Nog twintig Eredivisie-wedstrijden op het programma, maar Rick weet het zeker: PSV wordt kampioen. De PSV-supporter is zo overtuigd, dat hij besloot om een kampioenstattoo te laten zetten.

In 2015 liet Rick ook een tattoo zetten, nog voordat de kampioen bekend was. "En toen heb ik ook gelijk gekregen…”, zo vertelt hij aan Omroep Brabant.

PSV wist zondag door de overwinning op Feyenoord de voorsprong op nummer 2 te vergroten tot 10 punten. De Eindhovenaren versloegen in De Kuip na rust het elftal van trainer Arne Slot: 1-2.

PSV is na veertien speelronden nog zonder puntenverlies en is weer een stap dichter bij het record uit het seizoen 1987/1988, toen de Brabanders onder leiding van coach Guus Hiddink de eerste zeventien wedstrijden in de competitie wonnen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.