Terug

Volg Vandaag Inside

PSV start met Götze in de basis tegen Olympiakos

PSV start met Götze in de basis tegen Olympiakos

18 feb 2021, 18:33

PSV begint donderdag met Mario Götze aan de uitwedstrijd tegen Olympiakos Piraeus in de Europa League. De Duitse spelmaker kwam dit jaar vanwege blessureleed nog niet in actie. Götze zit tegen de Grieken voor het eerst weer bij de selectie.

Yorbe Vertessen verdwijnt door de rentree van Götze uit het elftal. De 20-jarige Belg maakte zaterdag tegen ADO Den Haag (2-2) zijn basisdebuut in de Eredivisie. Aanvoerder Denzel Dumfries keert ook terug in het elftal van PSV. Tegen ADO kreeg hij lange tijd rust van trainer Roger Schmidt. Dumfries deed alleen het laatste kwartier mee. Timo Baumgartl zit tegen Olympiakos weer op de bank.

Cody Gakpo, Noni Madueke en Armando Obispo zijn wegens blessures nog niet inzetbaar. Mohamed Ihattaren is ook niet mee naar Griekenland gegaan omdat hij ziek is.

De opstelling van PSV: Mvogo - Dumfries Teze Boscagli Max - Sangaré Rosario - Götze Thomas - Zahavi Malen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.