Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV stap dichter bij komst van Hirving Lozano'

'PSV stap dichter bij komst van Hirving Lozano'

29 aug 2023, 13:12

PSV is een stap dichterbij de komst van Hirving Lozano, meldt het Eindhovens Dagblad. Meerdere betrouwbare bronnen bevestigen aan de krant dat Lozano graag terug wil naar Eindhoven en dat PSV dicht bij een terugkeer is.

Met Lozano zelf kan een persoonlijk akkoord worden bereikt, en daarnaast naderen PSV en Napoli elkaar over de transfersom. Die moet naar verwachting rond de 13 à 14 miljoen euro komen te liggen. De 28-jarige Lozano heeft nog een contract tot medio 2024 bij Napoli, maar komt nauwelijks meer voor in de plannen van trainer Rudi Garcia.

Het lijkt erop dat PSV voldoende zekerheid heeft over de verkoop van Sangaré of Bakayoko, waardoor de komst van Lozano gefinancierd kan worden. Woensdagmiddag proberen alle partijen een klap op de zaak te geven.

Lozano zorgde vier jaar geleden voor een recordtransfer vanuit PSV. De Mexicaan werd voor ruim 40 miljoen euro verkocht aan Napoli en is daarmee nog altijd de op een na grootste uitgaande transfer ooit van de Eindhovenaren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.