Terug

Volg Vandaag Inside

PSV sluit af met gelijkspel tegen Rosenborg

PSV sluit af met gelijkspel tegen Rosenborg

12 dec 2019, 21:56

PSV heeft de groepsfase van de Europa League afgesloten met een gelijkspel. De thuiswedstrijd tegen Rosenborg BK, dat ook geen kans meer had om de knock-outfase te bereiken, eindigde in 1-1.

Rosenborg kwam halverwege de eerste helft op voorsprong. Pål André Helland scoorde met een geplaatst schot van buiten het zestienmetergebied: 0-1.

PSV kwam na ruim een uur spelen langszij door een treffer van Mohamed Ihattaren. De 17-jarige spelmaker werd na 70 minuten vervangen door Gastón Pereiro. Trainer Mark van Bommel deed dat met het oog op de uitwedstrijd van zondag tegen Feyenoord.

Derde in groep D

Om die reden speelden Donyell Malen en Steven Bergwijn allebei ook maar een helft mee. Ryan Thomas, de laatste tijd ook basisspeler bij PSV, werd na een uur naar de kant gehaald om krachten te sparen.

PSV eindigde als derde in groep D van de Europa League met 8 punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.