Terug

Volg Vandaag Inside

PSV sloeg biedingen uit Rusland en Saudi-Arabië op Veerman af

PSV sloeg biedingen uit Rusland en Saudi-Arabië op Veerman af

11 feb 2024, 11:56

De Russische club Zenit St. Petersburg en de Saudische club Al-Ettifaq hebben in de winterse transferperiode een bod uitgebracht op PSV-middenvelder Joey Veerman. Dat bevestigde zaakwaarnemer Nathan van Kooperen bij ESPN.

PSV besloot om Veerman niet te laten gaan. De middenvelder heeft het bovendien naar zijn zin bij de koploper van de Eredivisie en sluit een langer verblijf niet uit.

"We staan er hetzelfde in als PSV", zegt Van Kooperen. "Joey wil graag verlengen en we gaan kijken of we er uit kunnen komen. Het is ook geen geheim dat Joey nog eens een stap wil maken, maar hij heeft nog veel om voor te spelen, zoals de landstitel en deelname aan het EK."

Veerman staat nog tot de zomer van 2026 onder contract bij PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.