Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV slaat belangrijke slag met contractverlenging Van Aanholt'

'PSV slaat belangrijke slag met contractverlenging Van Aanholt'

8 mrt 2023, 14:36

PSV heeft een mondeling akkoord bereikt met Patrick van Aanholt. De linksback, die afgelopen winter op huurbasis overkwam van Galatasaray, blijft minimaal een jaar langer verbonden aan de huidige nummer vier van de Eredivisie, zo meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

Van Aanholt, die eigenlijk tot het einde van dit seizoen gehuurd was, heeft het enorm naar zijn in Eindhoven. Andersom zijn ze in het Philips Stadion meer dan tevreden over de inmiddels ervaren vleugelverdediger die ook al in de jeugdopleiding van PSV speelde. Galatasaray ligt niet dwars en zodoende blijft van Aanholt dus een jaar langer in Eindhoven. Binnen de selectie is van Aanholt een belangrijke pion en brengt hij veel ervaring met zich mee. Hij is een voorbeeld in de groep en is belangrijk voor de jonge jongens binnen de selectie, zo weet PSV-watcher Rik Elfrink.

Hoe de samenwerking precies ingevuld gaat worden is nog niet zeker, wel staat vast dat PSV voor het nieuwe seizoen alvast een belangrijke plek in het elftal vast heeft staan. Contractueel gezien ligt van Aanholt officieel nog tot 2024 vast bij Galatasaray, vanaf dat moment is hij transfervrij en dus vrij om te gaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.