Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV serieus geïnteresseerd in Jasper Cillessen'

'PSV serieus geïnteresseerd in Jasper Cillessen'

12 apr 2022, 13:18

PSV is serieus geïnteresseerd in Jasper Cillessen, melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. Volgens laatstgenoemde bron zien de Eindhovenaren in de doelman van Valencia een goede kandidaat om komend seizoen eerste keeper te worden.

Cillessen heeft in Spanje nog een contract tot medio 2023, en dus zal Valencia een transfersom van een aantal miljoenen willen ontvangen. Voorlopig focust PSV zich echter op Cillessen zelf, die wel oren zou hebben naar een terugkeer naar Nederland. Met het oog op het WK in Qatar zou een stap naar de Eredivisie voor hem voordelig kunnen uitpakken.

De club uit Eindhoven is op zoek naar een nieuwe doelman, omdat de huurperiode van Yvon Mvogo komende zomer afloopt en Joël Drommel voorlopig zeker geen onuitwisbare indruk weet te maken. Jasper Cillessen, die eerder speelde voor NEC, Ajax, Barcelona en nu Valencia, geldt dus als een serieuze kandidaat.

De eerste verkennende gesprekken tussen PSV en het management van Cillessen hebben al plaatsgevonden, en PSV is bereid om die gesprekken naar de volgende fase te brengen. De salariseisen van Cillessen zouden mogelijk een obstakel kunnen vormen voor de Eindhovense club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.