Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV schrikt van hoge vraagprijs van Twente voor Drommel, akkoord ver uit zicht'

'PSV schrikt van hoge vraagprijs van Twente voor Drommel, akkoord ver uit zicht'

18 mrt 2021, 10:35

Een akkoord tussen FC Twente en PSV over een transfer van Joël Drommel is voorlopig ver uit zicht, zo melden onder andere het ED en De Telegraaf. PSV is geschrokken van de hoge vraagprijs van de Twentenaren, die ruim 6 miljoen euro willen ontvangen voor de doelman.

Dat vindt de leiding van PSV veel te veel. De zaakwaarnemer van Drommel had eerder van Twente-directeur Paul van der Kraan de indruk gekregen dat de vraagprijs tussen de drie en vier miljoen euro zou liggen. Het contract van de doelman loopt in Enschede komende zomer af, maar wordt vanwege een optie met een jaar verlengd.

PSV bood aanvankelijk een bedrag van 2,5 miljoen euro en zou inmiddels opgeschoven zijn naar 3,5 miljoen. Een akkoord is daarmee echter nog ver uit zicht. Twente wil namelijk een bedrag van ruim 6 miljoen euro ontvangen. Drommel zelf is al persoonlijk akkoord met PSV en kan in Eindhoven een contract tekenen tot 2026.

Binnen PSV wordt vermoed dat Jan Streuer, technisch directeur van Twente, hoopt dat Ajax zich nog meldt voor de doelman. De Amsterdamse club heeft vanwege de situatie van André Onana echter (nog) geen concrete interesse in Drommel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.