Terug

Volg Vandaag Inside

PSV rondt transfer Braziliaanse aanvaller Sávio (18) af

PSV rondt transfer Braziliaanse aanvaller Sávio (18) af

22 juli 2022, 15:32

Sávio is definitief speler van PSV. De 18-jarige Braziliaanse aanvaller en de Eindhovense club maakten de afgelopen dagen het papierwerk in orde, meldt PSV.

PSV huurt Sávio in eerste instantie voor een jaar van de Franse club Troyes, dat hem begin deze maand overnam van Atlético Mineiro. "Wij hopen dat dit de start is van een meerjarig traject met Sávio", zegt John de Jong, directeur voetbalzaken van PSV. "Dit is voor hem de eerste stap buiten Brazilië. We gunnen hem de tijd om zich aan te passen aan een nieuwe omgeving en een nieuwe club. Tegelijkertijd zijn we enorm overtuigd van zijn talent."

Troyes is een onderdeel van de City Football Group.

PSV versterkte zich eerder deze transferperiode met Luuk de Jong, Xavi Simons, Ki-Jana Hoever, Guus Til, Walter Benítez, Boy Waterman en Jarrad Branthwaite.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.