Terug

Volg Vandaag Inside

PSV-reserve Gutiérrez opgeroepen voor Mexico

PSV-reserve Gutiérrez opgeroepen voor Mexico

12 mrt 2019, 23:18

MEXICO-STAD (ANP) - Hoewel Erick Gutiérrez de laatste weken amper speeltijd krijgt bij PSV, mag de Mexicaanse middenvelder zich volgende week toch melden bij de nationale ploeg. De nieuwe bondscoach Gerardo 'Tata' Martino heeft de 23-jarige Gutiérrez opgeroepen voor de oefeninterlands op Amerikaanse bodem tegen Chili (22 maart) en Paraguay (26 maart). Hirving Lozano, het maatje van Gutiérrez bij PSV, behoort eveneens tot de selectie van 29 spelers. Met Héctor Moreno en Andrés Guardado zitten daar ook twee oud-PSV'ers bij.

De kampioen uit Eindhoven nam Gutiérrez vorig jaar voor zo'n 8 miljoen euro over van Pachuca. De Mexicaan moest ondanks een paar sterke invalbeurten lang wachten op een basisplaats. Pas in december mocht hij een paar keer op rij starten. Na de winterstop raakte de Mexicaan zijn plek echter al snel weer kwijt. Trainer Mark van Bommel gaf eerst de voorkeur aan Gastón Pereiro en nu aan Mohammed Ihattaren. Gutiérrez maakte begin februari zijn laatste speelminuten, als invaller tegen Fortuna Sittard.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.