Terug

Volg Vandaag Inside

PSV rekent in topper af met FC Twente en haakt aan in titelstrijd

PSV rekent in topper af met FC Twente en haakt aan in titelstrijd

26 feb 2023, 18:35

PSV heeft in de Eredivisie gewonnen van directe concurrent FC Twente. Het elftal van trainer Ruud van Nistelrooij was in het Philips-stadion met 3-1 te sterk.

PSV blijft zo in het spoor van Feyenoord, Ajax en AZ, die dit weekeinde ook allemaal wonnen. PSV is de nummer 4 met 6 punten achterstand op koploper Feyenoord. Twente blijft vijfde en heeft inmiddels 12 punten minder dan de Rotterdammers.

De Portugees Fábio Silva kopte PSV in de 9e minuut op voorsprong. Kort na rust maakte Virgil Misidjan gelijk.

Luuk de Jong bracht de thuisploeg in de 56e minuut, met zijn honderdste treffer voor PSV in de Eredivisie, weer aan de leiding. Xavi Simons besliste daarna het duel met de 3-1.

PSV speelt donderdag in de kwartfinale van de KNVB-beker tegen ADO Den Haag. De Eindhovenaren wonnen dat toernooi vorig seizoen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.