Terug

Volg Vandaag Inside

Einde seizoen voor Malen na operatie aan knie

Einde seizoen voor Malen na operatie aan knie

4 jan 2020, 16:23

PSV rekent voor dit seizoen niet meer op een rentree van Donyell Malen. De 20-jarige aanvaller, dit seizoen goed voor elf treffers in de eredivisie, heeft in het Amerikaanse Pittsburgh een ingreep aan zijn linkerknie ondergaan. Volgens de Brabantse club gaat het om een "lichte en beperkte" operatie. "De prognose is dat Malen dit seizoen niet meer in actie komt", laat PSV weten.

"We mogen concluderen dat de operatie succesvol is verlopen", zegt medisch manager dr. Wart van Zoest van PSV, die de operatie bijwoonde. "Er zijn geen onverwachte zaken aan het licht gekomen. Donyell blijft nu minimaal twee weken hier om zijn revalidatie op te starten en keert dan voor het vervolg terug naar Nederland."

Malen raakte op 15 december geblesseerd in de verloren uitwedstrijd tegen Feyenoord (3-1).

Wim en Johan lovend over duo Bergwijn en Malen

__René over Malen: 'Als ik Ajax was, wist ik het wel' __

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.