Terug

Volg Vandaag Inside

PSV reist zonder Ihattaren en Rosario naar Turkije voor return tegen Galatasaray

PSV reist zonder Ihattaren en Rosario naar Turkije voor return tegen Galatasaray

26 juli 2021, 14:31

PSV reist zonder middenvelders Mohamed Ihattaren, Pablo Rosario en Ryan Thomas af naar Turkije voor de return tegen Galatasaray. De Eindhovenaren verdedigen woensdagavond een 5-1 voorsprong uit het heenduel.

Rosario krijgt van PSV de ruimte om een transfer af te ronden. OGC Nice, dat zich eerder al versterkte met Calvin Stengs en Justin Kluivert, wil de middenvelder graag vastleggen en bracht al een officieel bod uit bij PSV.

Ook Ihattaren ontbreekt: hij ontbrak zondag op de training vanwege ziekte en reist niet mee naar Turkije. Verder ontbreekt Ryan Thomas vanwege lichte klachten. Doelman Yvon Mvogo en aanvaller Bruma zijn terug in de selectie van PSV. Mvogo ontbrak tot nu toe, omdat hij rust kreeg na zijn optreden met Zwitserland op het Europees kampioenschap voetbal. Bruma zat vorige week in Eindhoven tijdens het eerste duel niet bij de wedstrijdselectie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.