Terug

Volg Vandaag Inside

PSV pas na rust langs De Graafschap

PSV pas na rust langs De Graafschap

14 apr 2019, 16:11

PSV staat in de eredivisie in punten weer op gelijke hoogte met Ajax. De regerend landskampioen versloeg zondag in eigen stadion De Graafschap: 2-1. Eenvoudig ging dat niet. Halverwege leidden de Doetinchemmers verrassend met 0-1.

De treffer van De Graafschap kwam in de 26e minuut op naam van Delano Burgzorg. De aanvaller kopte de bal op aangeven van Leeroy Owusu binnen. PSV kreeg voor rust enkele goede kansen, maar een doelpunt bleef uit.

In de tweede helft sloeg PSV wel toe. Steven Bergwijn benutte in de 65e minuut een strafschop die was gegeven na een overtreding op Hirving Lozano. Luuk de Jong zette PSV in de 73e minuut op voorsprong.

De Graafschap was kort voor tijd nog dicht bij de gelijkmaker. Jeroen Zoet redde toen Daniel Schwaab de bal richting zijn eigen doel werkte.

PSV moet de resterende vier duels hopen op een misstap van Ajax. Het verschil in doelsaldo lijkt na dit weekeinde te groot: +78 om +66.

Dumfries vs. verslaggever: ‘Wil jij onrust creëren tussen ons?'

Dumfries vs. verslaggever: ‘Wil jij onrust creëren tussen ons?'
1:59
Dumfries vs. verslaggever: ‘Wil jij onrust creëren tussen ons?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.